2012/12/01

Hilla-mangohyytelökakku

Tämä kakku maistuu ihan kesältä! Resepti on omani.

Pohja:

0,5 pkt murskattuja vegaanisia digestive-keksejä
1 dl vegaanista margariinia
loraus kasvimaitoa

Täyte:

lakkoja n. 0,5 litraa (toivottavasti olet pakastanut niitä kesän lopulla)
mangososetta n. 1 dl
1 pkt silken-tofua
1 pss Vegegel-jauhetta
1-2 dl sokeria

Päälle:

Alpro airy&creamy -soijavispiä
sokeria

-Valmista pohja sekoittamalla keksimurut, pehmennyt margariini ja kasvimaito taikinaksi. Painele leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.
-Sulata pakastetut marjat, siivilöi niistä irtoavaa mehua kattilaan n. 1dl ja lisää mangosose. Lisää Vegegel, kiehauta sekoittaen ainakin 5 min, kunnes neste hyytelöityy.
-Laita marjat, valutettu silken-tofu, sokeri ja hyytelöitynyt mehu tehosekoittimeen ja soseuta. Kaada vuokaan keksipohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 8 h.
-Irrota kakku vuoasta, vatkaa soijavispi, mausta sokerilla ja pursota kakun päälle.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti