2012/12/05

Vegaanin meetvurstipiirakka

Ohje on omani.

Taikina:


50-100g vegaanista margariinia huoneenlämpöisenä
1 rkl kylmää vettä
Jauhoja sen verran, että taikinan koostumus tuntuu hyvältä.

Täyte:


1/2 pötköä seitanmeetvurstia (Wheaty)

1/2 purkillista aurinkokuivattuja tomaatteja
Purjon vihreä osa
1 prk sipulilla maustettua kaurakermaa (Nordic)
3-4 dl maustamatonta soijamaitoa 
1/2 - 1 pkt soijajuustoa (Cheezly edam)
Ripaus savusuolaa
Timjamia
Mustapippuria
Pari tuoretta tomaattia viipaloituna

Sekoita jauhot margariiniin, lisää tilkka kylmää vettä. Vaivaa taikinaksi ja painele piirakkavuoan pohjalle.
Silppua purjo ja aurinkokuivatut tomaatit, pilko meetvursti.
Kuullota purjoa hetki pannulla öljyssä.
Sekoita keskenään kaurakerma, soijamaito, savusuola, timjami ja mustapippuri.
Levitä meetvurstit, murusteltu soijajuusto, purjosilppu ja aurinkokuivatut tomaatit pohjan päälle, kaada neste niiden päälle.
Paista piirakkaa 175 -asteisessa uunissa, kunnes täyte on hyytynyt. (Soijamaito toimii munamaidon tavoin, joten erillistä kananmunankorviketta ei tarvita).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti