2013/03/19

Nopea suklaamoussekakku

Pohja
1/3 pkt vegaanisia digestivekeksejä tai 1 pkt gluteenittomia suklaakeksejä
n. 50g vegaanista margariinia huoneenlämpöisenä

Jauha keksit muruiksi tehosekoittimessa, sekoita margariinin kanssa ja lisää tarvittaessa tilkka vettä/kasvimaitoa. Painele taikina leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle. 

Täyte
1 prk kasvisvispikermaa
2 rkl maustamatonta kasvistuorejuustoa (Tofutti tai Violife)
1 levy suklaata (Pandan tumma on perushyvä, voi hifistellä myös muilla suklailla)
1-2 rkl sokeria
vaniljajauhetta

Vaahdota vispi. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Lisää tuorejuusto, suklaa, sokeri ja vanilja vispin joukkoon koko ajan sekoittaen. Lusikoi täyte pohjan päälle, tasoita pinta ja anna olla tovi jääkaapissa ennen kuin korkkaat. Koristele halutessasi keksimuruilla, suklaarouheella tms.

Lautasen likaisuudesta voi päätellä, että tässä on menossa jo vähintään
toinen lautasellinen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti