2013/06/23

Seitanburgeri ranskiksilla ja sipulirenkailla

Seitanpihvit (näitä tulee todella reilusti, voit pakastaa loput)
5dl gluteenijauhoa
2dl kikhernejauhoa
1dl korppujauhoa
1tl savuchilijauhetta
2tl savupaprikajauhetta
1tl suolaa
4-5dl vettä

Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää niihin vesi ja vaivaa taikinaa hetki. Leikkaa saksilla isohkoiksi pihveiksi. Keitä kasvisliemessä 20 min. Marinoi pihvejä yön yli savu-BBQ-marinadissa. Paista runsaassa oliiviöljyssä ja heitä pannulle vielä hieman soijakastiketta, savuaromia ja grillimaustetta.

Lisäksi hampurilaisen väliin tulee
Majoneesia (esim. X-tra)
Tomaattisiivuja
Sinappikurkkusalaattia
(Pari jalapeno-siivua)

Lisukkeeksi
Ranskiksia
Paneroituja sipulirenkaita


Kainuulaiset ravintoloitsijat HUOM! Haluan syödä ravintolassa jotain tällaista - en salaatinlehtiä höyrytetyillä vihanneksilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti