2013/10/01

Letut hillolla ja kermavaahdolla

Lettutaikina:

1 l mantelimaitoa (esim. Alpro)
2 rkl Orgran No egg-jauhetta
1/2 dl rypsiöljyä
1 dl ohrajauhoa
4 dl vehnäjauhoa
1 tl suolaa

Kasvimargariinia paistamiseen (esim. tummansininen Keiju)

Lisäksi:

Kasviperäistä vispikermaa (Esim. Alpro, Soya Too, Go Green)
Hilloa

Laita taikinan ainekset kulhoon ja vatkaa kevyesti vispilällä. Anna turvota jääkaapissa ainakin puoli tuntia. Kuumenna margariinia pannulla ja paista letut yksi kerrallaan kauniin ruskeiksi margariinia lettujen välissä pannulle lisäten. Vaahdota vispikerma ja mausta sokerilla. Tarjoa letut kermavaahdon ja hillojen kanssa.

Söin lettujen kanssa äitini tekemiä kuusenkerkkä- ja kirsikkahilloja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti