2013/10/25

Vegaanin kermainen ja juustoinen pasta

Tämä ruoka sai inspiraationsa sekasyöjäaikoina rakastamastani broileri-aurajuustopastasta.

Ainekset:
Täysjyväpastaa noin 2-3 dl
Soijasuikaleita 2-3 dl
Valkosipulia 1-5 kynttä
Kaurakermaa 2 prk
Blue style Sheese -soijajuustoa ½-1 pkt

Rypsiöljyä paistamiseen
Soijakastiketta soijasuikaleiden maustamiseen
Mustapippuria

Keitä pasta kypsäksi. Keitä soijasuikaleet pakkauksen ohjeen mukaan ja purista niistä ylimääräinen vesi pois siivilän avulla. 
Kuumenna öljy pannulla ja ruskista soijasuikaleet kevyesti. Lisää pannulle puserrettua valkosipulia maun mukaan. Mausta suikaleet lopuksi soijakastikkeella ja siirrä sivuun. 
Raasta soijajuusto. Sekoita pasta ja soijasuikaleet kattilassa keskenään, kaada sekaan kaurakerma ja kiehauta. Sekoita sekaan soijajuustoraaste ja anna hautua miedolla lämmöllä, kunnes juusto on sulanut. Mausta lopuksi mustapippurilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti