2014/01/01

Nachogratiini


½ pussia nachoja (esim. X-tra)

Papukastike:
2 prk GoGreen Salsa Mexicana -papu-linssi-kasvis-sekoitusta (tai näiden puuttuessa esim. tomaattimurskaa, papuja, tölkkiananaksia ja -maisseja + mexicana -tyyppisiä mausteita, googlettamalla löytyy sekoituksia)
½ pss Rainbow Dip Mix Taco -jauhetta
1 pkt Tofuttia (Original tai Sour Supreme, Oatly iMat Fraichekin käynee)
1-3 valkosipulin kynttä puristettuna (tai enemmän jos tykkäät valkosipulisuudesta)

Juustokastike:
Kunnon köntsä Violifen tai Wilmersburgerin juustoa raastettuna (tai sitten se vanhan ohjeen ½ - 1 dl oluthiivahiutaleita)
1 prk Nordic Ruoka Sipuli (nyk. Planti Onion) -kaurakermaa tai maustamatonta kaurakermaa
Ripaus suolaa
Ripaus mustapippuria

Kuumenna kaurakerma liedellä kattilassa ja sekoita juustoraaste/oluthiivahiutaleet siihen. Sekoita pavut, tacomauste ja Tofutti kattilassa ja kuumenna sekoitellen kunnes Tofutti on sulanut. 
Lado kastike nachojen kanssa kerroksittain vuokaan ja kaada päälle juustokastike. Paista 225 asteessa 5-10 min (nachot palavat herkästi!)

Insipiraatiota on haettu täältä.

1 kommentti: