2014/05/28

Kantarellipaistos leivän päälle

Operaatio 'pakastimen tyhjennys kesäksi' käynnissä, siispä esittelen teille yhden leivänpäällyste-suosikeistani:

Kantarelleja
Sipulia
Margariinia (tummansininen Keiju)
Suolaa
Mustapippuria
Ruispaloja

Ota sienet pakasteesta sulamaan (tai jos käytät tuoreita niin esikäsittele ne ensin). 
Silppua sipuli pieniksi kuutioiksi, halutessasi silppua myös sieniä pienemmiksi. 
Läväytä pannulle reilu nokare Keijua ja paista sipulia ja sieniä siinä hetkinen. Mausta suolalla ja pippurilla ja läväytä paistos (vielä Keiju-nokareella sipaistulle) ruispalalle.

Tämä oli herkkutattikastikkeen ohella suosikkiruokiani jo lapsena, kauan ennen kuin olin kuullutkaan kasvissyönnistä. Terkkuja äitille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti