2014/09/16

Terhin kikhernekäs

1 dl kikhernejauhoa
0,5 dl lupiinijauhoa (tai pelkästään kikhernejauhoa)
n. 1,5 dl vissyä
1 rkl Orgran no-eggiä
1 rkl Pirkka paprika-cashew -välimerentahnaa
1 tl yrttisuolaa (käytin LAromit lipstikka-siankärsämö-rakuuna-merisuola -luomuyrttisuolaa)
1 tl yeast extractia tai esim. oluthiivahiutaleita
½ sipuli
2 valkosipulin kynttä
½ pkt Taifun Rosso- tofua

Tuoreita basilikan lehtiä viimeistelyyn

Pilko ja paista sipulit pannulla öljyssä ja lisää lopuksi kuutioitu tofu ja kääntele sitä hetki.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja märät aineet keskenään, sitten yhdistä ne. 
Kaada sipuli-tofupaistos taikinan sekaan. 
Kuumenna öljyä pannulla ja paista kikhernekästä keskilämmöllä molemmin puolin muutama minuutti. 
Lisää valmiiseen annokseen tuoreita basilikan lehtiä.
Tuonne voi lyödä vielä väliin vaikka vegechorizoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti