2016/06/23

Mitä vegaani voi grillata - kuvapostaus vol. 2

Vuoden takaisesta postauksesta vegaanituotteiden valikoima on lisääntynyt huimasti! Marketteihin on tullut mm. Violifen, Wilmersburgerin ja Sheesen juustoja ja Oatlyn tuorejuustoa, Oumphia ja Wheatyn makkaroita. Hälsans Kök on muuttanut lähes kaikki tuotteensa paitsi makkarat vegaanisiksi, joten ko. firman pihvejä, snitzeleitä, nugetteja ja pyöryköitä on tullut grillailtua runsaasti. Ja eihän vuosi sitten ollut vielä edes vihiksiä!

Tuorejuusto-Pirkka paprika-cashewtahna-täytteisiä herkkusieniä, Wheatyn nakkeja, Santa Marian BBQ Grill Oil Allroundilla marinoituja soijaleikkeitä ja Colaseitania (ohje Vegaanin Keittiössä, Elina Innanen) pihveinä.

Viime kesänä olin grillaamassa kotikonnuillani, nämä ainekset löytyivät Kuopion Terveyskauppa Ekosta. Kaikkea muuta kuvassa näkyvää paitsi lupiinitempeä saa nykyään Kainuun kaupoistakin. ^^

Tässä on muistaakseni Taifun Rosso -tofumurulla ja tuorejuustolla täytettyjä herkkusieniä, itse tehtyjä seitanmakkaroita (Olivia-lehden 'Samaen kasvismakkararesepti') sekä Santa Marian BBQ Grill Oil Garlicilla marinoituja soijaleikkeitä.

Vihikset kuuluvat ehdottomasti myös grilliin! (Mihinpä ne eivät kuuluisi? ^^) Samalla valmistuu täytteeksi nakit. Täytä mieleisilläsi lisukkeilla, kuvassa savumajoneesia, sinappikurkkusalaattia, sipulia ja ketsuppia sekä sinappia.

Seitan-ribsejä (Vegaaninen Versio -blogin seitanpihviohjeella tehtyä, mutta seitan kypsennetty foliopaketissa höyryttämällä, ja leikattu ribsien muotoisiksi, sekä valeltu (vaihteeksi) BBQ Grill Oil Garlicilla), vartaissa Hälsans Kökin "lihapullia", Bon Soyan nakkeja, paprikaa, sipulia ja kirsikkatomaatteja. Soosilautasella perunasalaattia, sinappikurkkusalaattia, hummusta ja baba ganoush-tahnaa, folionyytissä öljy-suola-pippurimaustettuja horsmanversoja.

Hampurilaiset saa valmistettua myös kätevästi grillissä! Kuvassa Hälsans Kökin Schnitzel-pihvi, majoneesia, Wilmersburgerin Cheddaria, vegepekonia, suolakurkkua, sipulia ja salaattia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti