2016/06/20

Vegaaninen pasta carbonara

Ainekset: 
n. puoli pussillista spaghettia
Vegetarian Butcher bacon bits -paketti (muukin vegepekoni käy, tsekkaa esim. ohje soijahiutalepekoniin)
2 prk soijaruokakermaa
pätkä Violife parmesaania (Kainuussa saa ainakin Prismasta, Cittarista ja Sotkamon S-Marketista)
2-6 valkosipulinkynttä maun mukaan
Poppamies pekonisuolaa
savuaromia
suolaa ja mustapippuria
öljyä paistamiseen

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Paista pekonipalat pannulla, lisää murskattu valkosipuli ja paista vielä hetki. Mausta pekoni halutessasi vielä pekonisuolalla ja savuaromilla. 
Lisää kuuman, valutetun pastan sekaan soijakerma ja parmesaaniraaste, kuumenna sekoitellen kunnes kerma menee mukavasti kasaan. 
Lisää pekoni-valkosipuliseos ja mausta vielä suolalla ja pippurilla. Raasta halutessasi vielä valmiin annoksen päälle kasa parmesaania.
Nom nom.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti