2016/10/12

Kolmen juuston nokkos-linssilasagne

Tarvitaan:
- Lasagnelevyjä

Tomaattikastikkeeseen:
- 2 dl punaisia linssejä
- purjoa tai sipulia
- pakastettua nokkosta tai pinaattia
- 1-2 dl punaviiniä
- 1 prk yrttitomaattimurskaa
- 1 prk valkosipulitomaattimurskaa
- mausteita esim kuivattu selleri, lipstikka, mustapippuri ja suola
- öljyä paistamiseen

Juustokastikkeeseen:
- palanen Greek Style Sheeseä
- palanen Violife Prosocianoa
- palanen Wilmersburger Classicia
- 2 prk kaurakermaa
 Pilko purjo/sipuli ja paista sitä öljyssä kattilan pohjalla hetki. Huuhtele linssit siivilässä ja lisää kattilaan. Kaada sekaan hieman vettä ja punaviiniä. Lisää pinaatti/nokkonen ja tomaattimurskat sekä selleri ja lipstikka. Anna hautua kannen alla niin pitkään kuin jaksat odottaa. :D Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.
Valmista juustokastike raastamalla juustot ja sekoittamalla ne kaurakermaan. Kokoa lasagne laittamalla kerroksittain tomaattikastiketta, juustokastiketta ja lasagnelevyjä. Paista 200 asteisessa uunissa kunnes pinta ruskistuu sopivasti.

Otin inspiraatiota taas Valion epävegaanisesta ohjeesta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti