2017/01/02

Savuleikkelesuupalat

Kiitos taas Valio ihanasta alkuperäisreseptistä, näitä on mukava veganisoida. :)

Ainekset:
1 pkt vehnätortilloja

200 g Oatly PåMackan -kauratuorejuustoa (+ ruohosipulisilppua)
150 g Yosa Greek Style -kaurajogurttia (tai kaurafraichea)
200 g Bon Soya Savustettua Kasvisleikkelettä silputtuna
2 tlk ananasmurskaa valutettuna
1 dl persiljaa hienonnettuna
1 hyvin pieni tai ½ keskikokoinen sipuli silputtuna (käytimme ryvässipulia)
pippuria

Yhdistä täytteen ainekset keskenään ja sekoita. Levitä täytettä tortillojen päälle ja rullaa tortillat tiukasti kiinni. Kääri kelmuun ja laita jääkaappiin mehustumaan jos maltat, mutta ovat valmiita leikattavaksi ja syötäväksi jo tässä vaiheessa.:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti